Munnikenheiweg 26
4879 NG Etten Leur
Telefoon: 076 5012496

 
  Peeters en ten Kley Etten Leur Loodgieters- en Installatiebedrijf
Home >duurzame energie

Subsidie regeling

Om de aanschaf van duurzame warmte te stimuleren is er vanuit de regering een subsidie regeling op gezet. Deze subsidie regeling is geldend voor Zonneboiler systemen, warmtepompen en micro-WKK systemen.

Zonneboiler systemen

Omdat het zonneboiler systeem ook onder duurzame energie valt is er ook voor dit systeem een subsidie regeling actief sinds 10 september 2008. Dit houdt dus in dat na de aanschaf van het systeem er een aanvraag gedaan kan worden om een vergoeding die wel kan oplopen tot 900 euro per zonnecollector systeem. Dit wordt gedaan om de aanschaf van duurzame ontwikkelingen te stimuleren. Voor meer informatie over deze subsidie regeling verwijzen wij u naar de site van Senternovem.

Warmtepompen

Net zoals de zonneboilers is er ook voor de warmtepompen een subsidie regeling deze heeft echter andere bedragen en andere eisen. Zo is 1 van de eisen dat er eeen minimale cop van 3,5 gehaalt die te worden met een warmtepomp. Dit getal word van te voren door de leverancier opgegeven dus kunt u hiermee rekening houden met uw aankoop. De subsidie regeling wordt verder uitgelicht op Senternovem, aangezien zij ook de subsidie bepalen. Zie de site van Senternovem.