Munnikenheiweg 26
4879 NG Etten Leur
Telefoon: 076 5012496

 
  Peeters en ten Kley Etten Leur Loodgieters- en Installatiebedrijf
Home > Portfolio

Een overzicht van gemaakte installaties

Hieronder is een overzicht weergegeven van de verschillende installaties die door de jaren zijn gemaakt, u krijgt zo een beter beeld van wat de verschillende werkzaamheden die Peeters & ten Kley voor u kan verzorgen.

2 ketels in cascade opstellingNatuurlijk gelden voor alle installaties strikte regels ten aanzien van de veiligheid en de plaatsingswijze, om zo altijd de hoogst mogelijke kwaliteit aan te kunnen bieden en een veilige installatie te kunnen garanderen voor u en uw gezin.

Cascade geplaatste ketels in Etten-Leur.

In een verzorgingspand in etten-leur is bedrijfszekerheid zeer belangrijk, er is dan ook mede om die reden gekozen voor een cascade regeling. Samen met een grote indirect gestookte boiler heeft u een bedrijfszekere oplossing voor zowel verwarming als warmwater.

  • 2 x Remeha Quinta 45
  • 1 x Casdacade regeling Remeha
  • 1 x Indirect gestookte boiler 500 Liter 

Plaatsing van leiendak in Roosendaal.

Plaatsing nieuw leiendak

In samenwerking met een collega bedrijf hebben wij in roosendaal een leiendak aangelegd, dit dak is compleet opnieuw voorzien van leilatten waar de leien opvast gemaakt kunnen worden. Er is hier gekozen voor natuurlijke grijze leien.

 

 

Complete badkamer inclusief tegelwerk in Hoogerheide

Wij hebben deze badkamer compleet opnieuw ingericht inclusief het tegelwerk.

De badkamer bestaat uit:
Een inloop douche
Een whirlpool
Een 2 persoonswastafel met onderkast
Twee wastafel kranen
Een badkraan thermosstatisch
Een inbouwtoilet
Een wandkast

Alle onderdelen zijn van het merk Villeroy & Boch. Het tegelwerk hebben wij zelf ook gedaan aangezien wij een gediplomeerde tegelzetter hebben. Voor grotere ruimtes hebben wij altijd nauwe contacten met verschillende bouwbedrijven.

Binnenkort meer foto’s